NavCom
Near to perfect ! 

  

Kontakt

Vad vi gör

Hem

Produkter

Produkter          

Konstruerad för företag
 PRO 7100 som ger dig de bästa navigeringsverktygen som hjälper dina förare att snabbare och utan stress köra från A till B samtidigt som föraren är trygg. Det garanterar att föraren kommer till rätt plats, på så kort tid som möjligt och med minsta möjliga mängd bränsle. Det utökade minnet och den omfattande karttäckningen förser en internationell arbetsstyrka med allt innehåll den behöver.


Effektivitet på ett tydligare sätt
 5-tumsskärmen ger föraren tydligare instruktioner vilket ger kortare navigeringstider och bättre bränsleeffektivitet för dina kunder. Den större skärmen innebär att dina förare kan göra sina administrativa uppgifter på enheten mycket enklare. Bläddra genom menyer, rapportera arbetstid, skicka meddelanden, allt är enkelt med
PRO 7150.

Guidning för lastbilar genom Europa
Undvik smala gator, skarpa kurvor och U-svängar
Gynnar större och mindre vägar
Använder lastbilsspecifika genomsnittliga hastighetsantaganden
Åtkomsthinder i 22 europeiska länder
Vägar runt kända restriktioner gällande mått, vikt och farliga material i: AT, BE, CH, CZ, DK, DE, ES, FI, FR, GR, HU, IE, IT, NL, NO, LUX, SE, SI, SK, PL, PT, UK
Varning för hinder och återvändsgränder
Undvik onödiga manövrar i återvändsgränder

 

 

5 tums skärm
Samma funktioner som pro-7100-truck men med tydligare skärm


 

 

 

En arbetskamrat
 
PRO 9100 är oerhört lätt att använda. Du behöver inte ens läsa handboken. Enheten beräknar den bästa rutten beroende på tid på dygnet och planerar om rutten om problem inträffar längs vägen. Med talade instruktioner kan förarna hålla ögonen på vägen och enheten ger en tillförlitlig beräkning av den uppskattade ankomsttiden.

 



 Effektivitet på ett tydligare sätt
5-tumsskärmen ger föraren tydligare instruktioner vilket ger kortare navigeringstider och bättre bränsleeffektivitet för dina kunder. Den större skärmen innebär att dina förare kan göra sina administrativa uppgifter på enheten mycket enklare. Bläddra genom menyer, rapportera arbetstid, skicka meddelanden, det är enkelt med
PRO 9150.

Guidning för lastbilar genom Europa 
med
pro-9150-truck
Undvik smala gator, skarpa kurvor och U-svängar
Gynnar större och mindre vägar
Använder lastbilsspecifika genomsnittliga hastighetsantaganden
Åtkomsthinder i 22 europeiska länder
Vägar runt kända restriktioner gällande mått, vikt och farliga material i:
Varning för hinder och återvändsgränder
Undvik onödiga manövrar i återvändsgränder
Lätt att spåra fordon
Tack vare det lilla formatet och den smarta designen kan 
LINK 310 installeras i fordonet på några minuter. Installationen är enkel. Enheten kan installeras inuti instrumentpanelen eller på vindrutan. Alla insamlade data visas i WEBFLEET på kartan eller i lättolkade rapporter eller infopaneler och gör det möjligt för dig att snabbt fatta rätt beslut för verksamheten.

Sänk bränsleförbrukningen
 
Med ecoPLUS™ får du information i realtid om bränsleekonomin för alla fordon i fordonsparken och du kan se var och när bränsle slösas bort.
Bränsle utgör en stor del av kostnaderna. Visste du till exempel att en avsevärd mängd bränsle förbrukas när fordonet går på tomgång med ecoPLUS™ kan du minska tomgångskörningen.


 


Lätta att använda
Det intuitiva gränssnittet, den tydliga strukturen och de logiskt grupperade funktionerna gör att TomTom WEBFLEET- är väldigt lättanvänt. Du kan tilldela ikoner till olika fordonstyper och få en översikt över olika fordonsgrupper. Varje enskilt fordons position uppdateras automatiskt på kartan. Och eftersom TomTom WEBFLEET- är en abonnemangstjänst får du alla kartor uppgraderade när du behöver dem. 
                  


De bästa kartorna
Om det ingår i din verksamhet att leverera produkter och tjänster på olika platser måste du veta att du arbetar med tillförlitliga kartor. Det är därför skönt att veta att TomTom-kartor är så bra det bara går att bli. De är mycket noggranna och detaljrika och ytterligare förbättrade med tre av våra patenterade tekniker för att kunna ge unik navigeringsservice – från start till mål.